Huis kopen? Huizen te koop in Suriname

Droomt u van een luxe huis in Suriname? In de uitgestrekte natuur en omringt door palmbomen? In Palm Village wordt deze droom werkelijkheid! Hier komt al het moois wat Suriname te bieden heeft samen tot één geheel. En dat allemaal in een veilige omgeving. Geschikt voor zowel ouders met kinderen als voor mensen die willen genieten van hun oude dag.

Op deze website vindt u een overzicht van de prachtige vakantiehuizen en villa’s die wij te koop hebben staan in Suriname.

Suriname: zeer betaalbare huizen

De droom om uw eigen huis in Suriname te bezitten is dichterbij dan u denkt. Een huis in Suriname is namelijk vele malen goedkoper dan in Nederland. Dit komt onder andere door de lage grondprijs. Bouwgrond is in vergelijking met Nederland zeer betaalbaar. Daar komt nog bij dat ook het (laten) bouwen van een huis in Suriname een stuk voordeliger is dan in Nederland.

Meer over Palm Village Suriname

Palm Village is een bouwkavelproject tussen Meerzorg en Nieuw-Amsterdam. Een bijzonder mooie locatie nabij de Surinaamse kust, ten Oosten van Paramaribo. Geniet van de lange stranden, palmbomen en het heerlijk warme klimaat. In Suriname ligt de temperatuur het hele jaar door rond de 30 graden. Ook aan de nodige luxe ontbreekt het u niet. Zo vindt u in de nabije omgeving bijvoorbeeld supermarkten met verse groenten, fruit, vlees en vis.

Soorten huizen te koop in Suriname

Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten huizen. Zo heeft u de keuze uit bungalows, villa’s en chalets. De keuze is aan u! De kavels variëren van 500 tot 1500 m². U heeft dus alle ruimte rondom uw huis.

Een droomhuis, op een droomlocatie, voor een droomprijs. Het wordt allemaal werkelijkheid in Palm Village, Suriname.

Ook een huis kopen in Suriname?

Wilt u ook een droomhuis in een fascinerende omgeving? Bekijk dan ons aanbod aan huizen. Wilt u meer informatie of een huis bezichtigen? Neem dan contact met ons op of bel direct naar 070-2060140.